Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Suomen yrittäjät
Ajankohtaista

Jäsenedut vuodelle 2017

Alla on lueteltu Tohmajärven Yrittäjien tämän vuoden paikalliset jäsenedut, kannattaa hyödyntää myös käytössämme olevia valtakunnallisia etuja.

Kun liityt Tohmajärven Yrittäjiin, liityt samalla Pohjois-Karjalan Yrittäjiin ja Suomen Yrittäjiin. Saat näiden kaikkien jäsenedut käyttöösi samalla hinnalla. Yksin yrittäjän jäsenmaksu on 157€ tänä vuonna ja se on verotuksessa vähennyskelpoinen. 
Vuonna 2017 Tohmajärven Yrittäjien paikallisia jäsenetuja mm. 100€:n alennus virkistysmatkasta (suunnitteilla toukokuussa Praha), Potsitansseihin kaksi yhden hinnalla, kesäteatteriin kerran ilmaiseksi (Tohmajärvi tai Värtsilä), Yrittäjien isojen telttojen vuokraus 60€ (normaali 100€), Yrittäjäristit -20%. Lisäksi mm. kevätkokouksen (8.4.2017) koulutukset (some Kai Pitkänen ja itsehoito Piia Pippuri) ja ruokailu (aasialainen menu 25€) ilmaiseksi. Lisää jäsenetuja tulee yleensä vuoden mittaan kun keksimme uutta. Www.yrittajat.fi löydät Suomen Yrittäjien jäsenedut sekä liittymislomakkeen. Paikalliset yrittäjät voivat tarjota myös omia räätälöytyjä tarjouksia jäsenillemme, mainostamme niitä jäsenkirjeissämme, nettisivullamme ja facebookissa.

Tohmajärven keskustassa on vapaata toimitilaa mm. kaupan, matkailupalveluiden ja ravintolatoiminnan tarpeisiin. Lisätietoja toimitiloista: Birgitta Väisänen, 040 120 6787, birgitta.vaisanen@keti.fi  

Ota yhteyttä

Hallituksen puheenjohtaja:

Kai Pitkänen 040 757 4333

 

Sihteeri:

Niina Immonen 0500 574 341

tohmajarven@yrittajat.fi