Pohjois-Karjalan Yrittäjät | Suomen yrittäjät

Jäsenedut vuodelle 2017

Alla on lueteltu Tohmajärven Yrittäjien tämän vuoden paikalliset jäsenedut, kannattaa hyödyntää myös käytössämme olevia valtakunnallisia etuja.

Kun liityt Tohmajärven Yrittäjiin, liityt samalla Pohjois-Karjalan Yrittäjiin ja Suomen Yrittäjiin. Saat näiden kaikkien jäsenedut käyttöösi samalla hinnalla. Yksin yrittäjän jäsenmaksu on 157€ tänä vuonna ja se on verotuksessa vähennyskelpoinen.
Vuonna 2017 Tohmajärven Yrittäjien paikallisia jäsenetuja mm. 100€:n alennus virkistysmatkasta (suunnitteilla toukokuussa Praha), Potsitansseihin kaksi yhden hinnalla, kesäteatteriin kerran ilmaiseksi (Tohmajärvi tai Värtsilä), Yrittäjien isojen telttojen vuokraus 60€ (normaali 100€), Yrittäjäristit -20%. Lisäksi mm. kevätkokouksen (8.4.2017) koulutukset (some Kai Pitkänen ja itsehoito Piia Pippuri) ja ruokailu (aasialainen menu 25€) ilmaiseksi. Lisää jäsenetuja tulee yleensä vuoden mittaan kun keksimme uutta. Www.yrittajat.fi löydät Suomen Yrittäjien jäsenedut sekä liittymislomakkeen. Paikalliset yrittäjät voivat tarjota myös omia räätälöytyjä tarjouksia jäsenillemme, mainostamme niitä jäsenkirjeissämme, nettisivullamme ja facebookissa.

Viimeisimmät kuulumiset ja ohjelmat löydät Facebookista.
Tohmajärven yrittäjiä kunnanvaltuustoon Tohmajärven yrittäjistä äänestettiin kunnanvaltuustoon Eila Sivonen ja Vesa Jumppanen. Sivonen sai ääniä 43 ja Jumppanen 51. Äänestysprosentti oli Tohmajärvellä 58,3 % ja äänestäjiä oli hieman yli 2200.
Tohmajärven keskustassa on vapaata toimitilaa mm. kaupan, matkailupalveluiden ja ravintolatoiminnan tarpeisiin. Lisätietoja toimitiloista: Birgitta Väisänen, 040 120 6787, birgitta.vaisanen@keti.fi

Hallituksen puheenjohtaja:

Sari Mikkonen 0407 474 908